Inchide[x]

Asistenta offline

Ne poti lasa numarul de telefon si adresa de email pentru a te ajuta sa identifici produsul de care ai nevoie. Te contactam noi.


Ne poti suna la numerele de telefon:
0725/708.100 sau 0234/588.750

BUTELIE TURBO GAZ OXYTURBO 483300

BUTELIE TURBO GAZ OXYTURBO 483300

OXYTURBO

BUTELIE TURBO GAZ OXYTURBO 483300

COD: 483300

Special Price 60 LEI
Regular Price: 108Lei
PRETUL CONTINE TVA
Costuri suplimentare comanda
  • Cost expediere: 12 Lei
OR
BUTELIE TURBO GAZ

Descriere

Details

BUTELIE DE UNICA FOLOSINTA TURBOGAS - cod 483300


INFORMATII GENERALE
Acest produs este o butelie de unica folosinta, cu gaz pentru aplicaitile de sudura OXYTURBO. Cititi cu atentie instructiunile de utilizare ale echipamentului pentru utilizarea corecta a buteliei.
Butelia are capacitatea de 350g (610 ml), fiind în conformitate cu normele EN417.


REGULI DE SIGURANTA
Înlocuirea buteliei în instalatie se va face în spatii ventilate, departe de surse de foc sau caldura. Nu fumati. Înainte de înlocuirea buteliei, verificati ca robinetul instalatiei de reglare a debitului de gaz sa fie complet închis. Îndepartati capacul din plastic de protectie a supapei, verificati si înlocuiti garnitura de etanare a echipamentului. Montati butelia prin înfiletare, strângând usor cu mâna. Nu gresati filetul racordului buteliei. Utilizati butelia numai în pozitie verticala cu supapa în sus. Butelia odata montata în echipament nu mai poate fi demontata decât dupa terminarea completa a continutului. Nu loviti sau nu încercati sa gauriti butelia, chiar daca este
goala. Dupa golirea completa depuneti-o la un centru de reciclare.

 

DEPOZITARE
Depozitati butelia într-un loc racoros si uscat, bine ventilat, ferit de actiunea directa a razelor solare. Nu expuneti butelia la temperaturi mai mari de 50 ºC. Pastrati butelia în locuri ferite de
accesul copiilor sau persoanelor neautorizate. Nu transportati butelia pe calea aerului.

Evaluari
Adauga Evaluare

Pareri

Write Your Own Review

Cum evaluezi acest produs? *

 
1 1 stea
2 2 stele
3 3 stele
4 4 stele
5 5 stele
Satisfactie
Pret
Calitate

Comenzile vor fi livrate numai dupa confirmarea telefonica a acestora de catre reprezentantii nostri de vanzari.

Pretul produselor contine TVA. Imaginile produselor au caracter orientativ si pot contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard. Unele specificatii pot contine erori de redactare sau pot fi modificate de producator fara preaviz si nu constituie obligativitate contractuala. Aceleasi conditii se aplica si pretului produselor si disponibilitatii in stoc. Va rugam sa ne contactati pentru eventualele clarificari.